(HUN. Alexandra. 2010) : récit. (hu)

Répondre à cet article

Messages

  • 29 janvier 2015
    Bernard Delhomme

    "A Caminót, Szent Jakab útját a böjt alatt jártam meg. Ott jöttem rá, hogy van bennem egy bels ? tér, ahol minden megtalálható, amire szükségem van. A teljes összhang, a csend és a teremt ? er ?. Kés ?bbi zarándokútjaim ezt a felismerést csak meger ?sítették, árnyalták. Azóta egyre inkább arra használom a negyven napot, hogy a bels ? térbe vezet ? úton járjak.
    Ez a könyv egy lélekút naplója. Rítusokkal, meditációval eltöltött negyven nap lenyomata. Nem életidegen, hiszen benne van a hétköznapok küzdelme, olykor banalitása. Rögzítettem az adott napok fontosabb gondolatait, azokat, amelyek el ?bbre vittek befelé vezet ? utamon. Összegy ?jtött tapasztalataimat írtam le, kedves Olvasó, hogy segítse gondolkodását, önvizsgálatát, bels ? útját, hogy megtalálja er ?forrásait, és teljessé tegye életét." (A szerz ?)
    A 40 nap lélekúton rendhagyó útikalauz. Az út nem a látható világban kanyarog, hanem a bels ? térben, ahol az olvasó utazóként forgathatja a könyvet, hogy minél messzebbre jusson a megismerés útján, és segítséget kapjon saját élete rejtélyének megfejtéséhez.