RABE Cordula - Szent Jakab-zarándokút.

Année de parution: 2012
Langue: Hongrois Magyar Hungarian hu

(HUN. Budapest, Freytag & Berndt. 2012)

Mis à jour le lundi 25 novembre 2013
Répondre à cet article
 • Septembre 2010
  14:56
  RABE Cordula - Szent Jakab-zarándokút.
  par Bernard Delhomme

  A keresztény világ egyik legnépszer ?bb zarándokútja a Szent Jakab-út. Tapasztalt zarándok tollából született ez a magyar nyelvre lefordított "túrakalauz", amely hasznos információval szolgál mindenkinek, aki egyszer elindul a Pireneusoktól egészen Santiago de Composteláig, s ?t még azon túl is az Atlanti-óceán partján fekv ? Fisterráig.

 • Septembre 2010
  14:55
  RABE Cordula - Szent Jakab-zarándokút.
  par Bernard Delhomme

  Régebben a zarándokok vallásos lelki gyógyulásukat keresték, a mai zarándokok önmaguk megismerése és megtalálása miatt kelnek útra. Ha valaki eljut Santiagóba, nem feltétlenül fog más emberként haza érkezni. Amennyiben az ember a fenti képzetekt ?l megszabadulva kezdi el ezt a hosszú utat, úgy van esélye, hogy átélje azt, amit a Szent Jakab-zarándokút valójában jelent : egy egyszeri személyes élményt.
  Ez egy olyan útvonal, ahol magasságok és mélységek váltják egymást, ahol folyamatosan meglepetésekkel és elragadó emberekkel találkozhatunk. Az els ? megkapó benyomások gyakran csak sokkal kés ?bb, a mindennapi életünkben fejtik ki hatásukat.

  - 41 részletes szakaszleírás, vendéglátóhelyek, zarándokházak, infrastruktúra-leírások és praktikus tanácsok.
  - Praktikus, zsebben elfér ? méret.
  - Kulturális látnivalókkal kiegészítve.
  - Az els ? magyar nyelv ? zsebben is elfér ? zarándokkalauz a Szent Jakab-útról !

  Illusztráció : 103 színes fotó, 41 magasságdiagram, 47 áttekinthet ? mini turistatérkép 1:100 000 méretarányban, 2 áttekint ? térkép, 6 várostérkép