(SWE. Alpina. 2019) : guide. (sv)

Répondre à cet article

Messages

  • 3 octobre 2009
    Bernard Delhomme

    Vandra till Santiago de Compostela är en guidebok för den 80 mil långa pilgrimsleden mellan Saint-Jean-Pied-de-Port i franska Pyrenéerna till Santiago de Compostela i västra Spanien. Här finns 34 kartor, en för varje dagsetapp. Beskrivning av hela leden. Pilgrimsledens historia. Härbärgen längs leden. Utrustningstips och förberedelser. Hur du tar dig till start. Sevärdheter längs leden och mycket annat.

  • 20 octobre 2011
    Bernard Delhomme

    Författaren Ewa Hellström-Boström har tidigare skrivit "Vandra i Alperna", "Vandra i Dolomiterna", "Vandra på Korsika". Hon har även skrivit "Svensk klättring - Pionjärerna. Flera av hennes böcker har kommit att kallas för "biblar".

  • 28 décembre 2019
    Bernard Delhomme

    Vandra till Santiago de Compostela är en guidebok för den 80 mil långa pilgrimsleden mellan Saint-Jean-Pied-de-Port i franska Pyrenéerna till Santiago de Compostela i västra Spanien.
    Här finns 34 kartor, en för varje dagsetapp. Hela pilgrimsleden beskrivs med bland annat vilka sevärdheter du kan se längs leden. Pilgrimsledens historia berättas och du får veta vilka härbärgen som finns längs leden. Du får tips om utrustning och hur du bäst förbereder dig. Hur du tar dig till start är också viktigt. Boken har hittills sålt i över 7500 exemplar och är den populäraste guideboken från El camino just nu.
    Boken har rundade hörn för att lätt kunna gå ned i en ficka.
    Författaren Ewa Hellström-Boström har tidigare skrivit "Vandra i Alperna", "Vandra i Dolomiterna", "Vandra på Korsika", "Alpblommor". Hon har även skrivit "Svensk klättring - Pionjärerna". Flera av hennes böcker har kommit att kallas för "biblar".