NADAL Paco - Te voet naar Santiago de Compostela. De kustroute.

Année de parution: 2012
Langue: Néerlandais Dutch Nederlands nl

(NLD. Rijswijk, Elmar. 2012)

Mis à jour le dimanche 25 août 2013
Répondre à cet article
 • Septembre 2012
  20:00
  NADAL Paco - Te voet naar Santiago de Compostela. De kustroute.
  par Bernard Delhomme

  Deze wandelgids is speciaal ontworpen om uw pelgrimstocht door Spanje zo gemakkelijk mogelijk te volbrengen via de Camino del Norte. Naast uitgebreide beschrijvingen van de pelgrimsroute door het noordelijke kustgebied van Spanje, beschrijft deze wandelgids ook de Camino Primitivo door de ruige natuur van Asturië. De gids bevat veel praktische informatie over onderdak, winkels, voorzieningen en restaurants. De gedetailleerde kaarten met hoogteprofielen zijn speciaal voor wandelaars en fietsers. Gaat u de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela lopen of fietsen ? Reserveer voor deze wandelgids een plekje in uw rugzak.

  Goed voorbereid naar El Camino
  De Spaanse versies van deze gidsen zijn al een tijd hét handboek voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Galicië. Daarom is er nu ook, na het grote succes van ’Te voet naar Santiago de Compostela’, een Nederlandstalige versie beschikbaar van ’De Kustroute’.

  Wat moet er allemaal in de rugzak, hoe pak je die het beste in ? Welke schoenen zijn het handigst ? Een tip : In de Albergues wordt wat afgesnurkt, oordopjes behoeden u voor een doorwaakte nacht. Daarnaast een indeling van het traject in diverse etappes, met hoogteverschillen en gedetailleerde routekaarten, plus ook weer praktische informatie (herbergen, eten, adressen internetcafés). Kortom, een onmisbare gids om uw pelgrimstocht te wandelen of te fietsen.

 • Février 2010
  21:43
  NADAL Paco - Te voet naar Santiago de Compostela. De kustroute.
  par Bernard Delhomme

  De Spaanse versies van deze gidsen zijn al een tijd hét handboek voor de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Galicië. Maar omdat zelfs pelgrims niet allemaal Spaans spreken is er nu ook, na het grote succes van ‘Te voet naar Santiago de Compostela’, een Nederlandstalige versie beschikbaar van ‘De Kustroute’.
  Het zijn handzame gidsen (ringbandvorm), inclusief praktische informatie, waar langeafstandswandelaars behoefte aan hebben. Wat moet er allemaal in de rugzak, hoe pak je die het beste in ? Welke schoenen zijn het handigst ? Een tip : In de albergues wordt wat afgesnurkt, oordopjes behoeden u voor een doorwaakte nacht.
  Daarnaast een indeling van het traject in diverse etappes, met hoogteverschillen en gedetailleerde routekaarten, plus ook weer praktische informatie (herbergen, eten, adressen internetcafés).

  Ga je naar Santiago de Compostela lopen : reserveer voor een van deze gidsen een plekje in de rugzak