(ROU. Bucuresti. 2009) : "800 de kilometri pe jos".récit (ro)

Répondre à cet article

Messages

  • 11 novembre 2012
    Bernard Delhomme

    Am inceput sa scriu aceasta carte din dorinta de a impartasi experienta care a marcat inceputul unei noi etape a vietii mele : o etapa in care foarte multe lucruri au devenit posibile, prin increderea si cunoasterea de sine pe care le-am dobandit in urma acestei calatorii.

    Pe Camino am aflat ca sunt cu mult mai puternica decat crezusem, ca teama de a ma expune riscurilor ma oprea sa imi traiesc viata pe de-a-ntregul. Am aflat ca atunci cand imi asum riscuri cu credinta in izbanda, reusesc sa imi realizez visele. Iar aceasta carte este doar unul dintre visele implinite.

    Imi doresc ca aceasta istorie sa fie o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi doresc mai mult de la viata. Pentru ca raspunsurile la intrebarile fundamentale ce tin de propriul destin se gasesc in noi insine : acolo trebuie sa cautam !

  • 11 novembre 2012
    Bernard Delhomme

    After more than ten years built a successful career in marketing and advertising, Veronica Dragoi starts in the summer of 2004 on the Camino, thirst pushed the search for self in a professional and spiritual watershed period.

    The 800-kilometer walk to the famous Spanish pilgrimage between Roncesvalles and Santiago de Compostela, brought him inner peace long coveted, and restlessness and to fulfill a childhood dream : that of writing a book.

    “There were 25 days of walking, without a workout in advance their desire to reach the end helped me to overcome the lack of physical fitness,” says Veronica Dragoi.