WETTERSTRAND Tuija - Kävellen Santiago de Compostelaan.

Année de parution: 2011
Langue: Finnois Suomi Finnish fi

(FIN. auteur. 2011) : récit (fi)

Mis à jour le dimanche 8 septembre 2013
Répondre à cet article
 • Janvier 2012
  14:45
  WETTERSTRAND Tuija - Kävellen Santiago de Compostelaan.
  par Bernard Delhomme

  Palkittu vaelluspäiväkirja. Nyt uudistettuna, kokonaan nelivärisenä laitoksena !

  Lähde pyhiinvaellusmatkalle kanssani. Matka alkaa Roncesvallesista Ranskan ja Espanjan rajalta ja päättyy 750 km myöhemmin Santiago de Compostelaan. Lisänä käytännön vinkkejä ! Matkakirjaani myy Stockmannin Akateeminen kirjakauppa. Kirjaa on saatavilla ainakin Helsingin keskustan Akateemisen matkakirjaosastolta. Muista kirjakaupoista sen saa tilaamalla. Tiedustele myös lähimmästä kirjastostasi.

  Kirja palkittiin Päätalo-instituutin Möllärimestari-kilpailussa vuoden 2005 parhaana omakustanteena sarjassa dokumentit. Palkintoraati perusteli valintaansa seuraavasti : "Lehtonen on kirjoittanut helppolukuisen ja mielenkiintoisen kertomuksen pyhiinvaelluksesta Pohjois-Espanjassa. Teoksessa kuvataan...myös katolisen alueen historiaa. Kirja on kirjoitettu selkeällä kielellä...Erinomainen lukukokemus, herättää kyllä vähemmänkin kiinnostuneet." uudistettuun laitokseen on lisätty vaelluskertomus Ranskassa, reilun 200 kilometrin matkalta Le Puyistä Conquesiin. Espanjan puoleisen vaelluksen ensimmäisen luvun "Ensimmäinen ilta pyhiinvaeltajana", voit kuunnella tekijän lukemana tästä linkistä.

 • Janvier 2012
  14:44
  WETTERSTRAND Tuija - Kävellen Santiago de Compostelaan.
  par Bernard Delhomme

  Suositun vaelluskirjan uudistettu, kokonaan nelivärinen laitos nyt saatavilla ! Pyhiinvaellusmatka, alkaa Roncesvallesista Ranskan ja Espanjan rajalta ja päättyy 750 km myöhemmin Santiago de Compostelaan. Lisänä käytännön vinkkejä ! Uudistetun laitoksen esipuheeseen on lisätty kertomus reilun 200 kilometrin vaelluksesta Ranskassa, Le Puyistä Conquesiin. Matkakirjaani myydään Helsingin keskustan Akateemisen matkakirjaosastolla ja Akateemisen nettikaupassa. Muista kirjakaupoista tilaamalla. Tiedustele myös lähimmästä kirjastostasi.
  Kirja palkittiin Päätalo-instituutin Möllärimestari-kilpailussa vuoden 2005 parhaana omakustanteena sarjassa dokumentit. Palkintoraati perusteli valintaansa seuraavasti : "Lehtonen on kirjoittanut helppolukuisen ja mielenkiintoisen kertomuksen pyhiinvaelluksesta Pohjois-Espanjassa. Teoksessa kuvataan...myös katolisen alueen historiaa. Kirja on kirjoitettu selkeällä kielellä...Erinomainen lukukokemus, herättää kyllä vähemmänkin kiinnostuneet."

  Espanjan puoleisen vaelluksen ensimmäisen luvun "Ensimmäinen ilta pyhiinvaeltajana", voit kuunnella tekijän lukemana tästä linkistä.

  http://www.wetterstrand.fi/santiago/a000014.mp3