(Independently. 2020) : "80 mil til Santiago de Compostela". récit (no)

Répondre à cet article

Messages

  • 29 novembre 2020
    Bernard Delhomme

    May parkerer de rosa pumpsene på den høyt elskede asfalten i Oslo. Den urbane dronningen, som elsker storby og kaféliv. Hun er komfortabel i eget selskap, nyter å nippe til et glass duggfrisk hvitvin og se på folk. Men når du møter deg selv i døra, bør du åpne opp og slippe deg selv helt inn.

    Etter å ha viet livet sitt til å hjelpe menneskene som oppsøker henne for terapi og sjelefred, er det endelig hennes tur. Hun pakker kofferten og legger ut på en reise som blir langt lenger enn de 80 milene til Santiago De Compostela.

    I de vakre omgivelsene, naturen og menneskemøtene, åpner det seg nemlig et nytt og enda større landskap på innsiden og May er i ferd med å vandre milevis i både hjerte, sinn og sjel.Det er i møte med seg selv, i sinnets skyggedaler, i hjertets og sjelens åpenbaring at lyset skinner på og inne i henne. Inn i de dunkle krokene med fordommer hun ikke trodde eksisterte i sin åpne, frisinnede og velutviklede sjel.

    Vi følger May, mil etter mil med den rosa solhatten, sekken og vonde føtter. Hun deler raust av sine opplevelser med humor, varme og ærlighet. Ta imot denne inspirasjonen til å følge den drømmen du bærer på.